lauantai 4. helmikuuta 2012

Laku 10 vuotta!

"Pikku-Lakun synttäreitä tänään vietettiin.
Mummoset ja pappaset me tänne kutsuttiin.
Ensin nakkikakkuset me hälle tarjottiin,
sitten vielä Lakukakku korkattiin.
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa,
oi, jospa oisitte voineet olla mukana."

Tästä kaikki lähti vuonna 2002

Tänään meillä on ollut juhlapäivä, kun Laku täytti pyöreitä. Yleensä meidän perheessä ei koirien synttäreitä varsinaisesti vietetä, mutta moneen kertaan sanoimme Lakun sairastellessa, että jos Laku täyttää kymmenen vuotta, juhlimme synttäreitä kunnolla. Tänään meille sitten tuli omat isovanhempani ja isotätini kylään syömään, saunomaan ja kahvittelemaan Lakun kunniaksi. :-D

Synttärisankari selvästi huomasi olevansa päivän keskipisteenä, koska Laku sai oman paketinkin, joka oli täynnä lemppari puruluita. Lakulle tehtiin myös ihan oma kakku maksalaatikosta, kermavaahdosta, nappuloista ja nakeista. Sankari oli enemmän kuin otettu tällaisesta herkusta, ja kakun nähdessään Laku suorastaan huusi pitkin keittiötä, kun kakku nökötti pöydällä, eikä sitä sankarille heti tarjoiltu. Myös Aino sai maistaa Lakun maksalaatikkokakkua pienen palan. :) Jos Aino olisi osannut puhua, olisi se varmaan sanonut: "Hyvää oli, vaikken mitään maistanutkaan!". Kakku siis meni kertahotkaisulla. Laku sen sijaan nautiskeli ja maiskutteli kakkuaan kaikessa rauhassa.

Tänään ei olla Ainon kanssa treenattu, mutta lenkillä kävimme aamulla Annen ja Rokin kanssa. Ensin kävelimme hihnassa, mutta veimme koirat myös vähäksi aikaa metsään temuamaan. Kivaa oli mustavalkoisilla, vaikka Roki nyt toki oli vielä vähän Ainosta kiinnostunut. :-)

Tänään tuli myös Suomen Collieyhdistyksen vuoden 2010 colliekisojen tulokset. Oli ilo huomata, että Vekku oli jalostusurosten kolmas! Tuo on mielestäni erittäin hieno saavutus, Vekulla on kuitenkin vain neljä pentuetta, ja Suomessa on paljon erittäin hyviä jalostusuroksia. Kiitos ja kunnia menee kuitenkin tietenkin Vekun jälkeläisten omistajille, jotka ovat olleet niin harrastus- kuin näyttelyrintamallakin erittäin aktiivisia ja pitäneet koiristaan hyvää huolta. :)

Lopuksi muutama tämän päivän synttärijuhlista.


Lakun synttärilahjan kortti

Kahvipöytään teimme Lakun kunniaksi lakritsikakun.

Ja Laku sai oman kakkunsa.

Missä mun kakku viipyy?!

Vihdoinkin odotus palkittiin! Hyvää oli. :)

Väsynyt juhlija :)

2 kommenttia:

  1. ONNEA LAKULLE!

    Ilman muuta täys kymppi on juhlimisen arvoista ja mielestäni jokainen vuosi sen jälkeenkin! Oli koira sitten iso tai pieni.

    VastaaPoista
  2. Laku kiittää onnitteluista! Kyllä se 10 vuotta on aina hieno ikä koiralle kuin koiralle. :-) Toivottavasti jokusen syntymäpäivän saisimme vielä Lakun kanssa viettää.

    VastaaPoista