tiistai 7. helmikuuta 2012

Retkeilyä Aulangolla ja pentujen ihastelua

Tänään olisi Vekun 7-vuotis syntymäpäivä. Vähän onkin ollut haikea olo, kovasti on ainakin minulla Vekkua ikävä. Ihmeesti elämä on kuitenkin mennyt eteenpäin Vekun lähdönkin jälkeen, mutta ikävä kulminoituu selvästi tiettyihin päiviin ja tiettyihin tilanteisiin, joita Vekun kanssa ehti vuosien aikana viettää. Tämä syntymäpäivä on yksi, seuraava tuleekin viimeistään huhtikuussa, kun tulee vuosi täyteen Vekun lopetuksesta...

Tänään lähdimme kuitenkin ystäväni Sarin ja hänen nahkacolliensa, Ainon hyvän kaverin Sellan, kanssa retkeilemään Aulangolle. Lupasin ottaa meille eväitä mukaan, joten tein sämpylät mukaan, otin paketin nakkeja ja laitoin termareihin kuumaa mehua. Kävelimme pienen pätkän Aulankojärven rantaan nuotiopaikalle ja teimme tulet. Aamupäivällä ei ollut kovin kaunis ilma, mutta pakkasta oli vain viitisen astetta, joten kylmä ei tullut. Vietimme aikaa nuotion äärellä nakkeja paistaen ja koirien leikkejä katsellen. Oli kyllä ihanaa vähän eräretkeillä, vaikka lähellä olimmekin. :-) Aikaa menikin reissussa noin 2,5 tuntia. 

Kävimme myös katselemassa Clingstone's -kennelin ihania nahkavauvoja. :-) Kovasti muutama pentu valloitti minut, joskin kaikki seitsemän olivat tietysti aivan ihania. Olisihan tuollainen puikkonokka vielä joskus kiva, mutta nyt ei tähän hätään riitä aika ja energia, kun Ainossakin on kovasti työtä muutamaksi vuodeksi eteenpäin. :-) Sadulle ja Jallulle kiitokset vieraanvaraisuudesta, on aina mukava nähdä teitä!

Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä. En jaksanut eväsrepun lisäksi raahata kamerareppua mukanani, joten nyt on taas vain kännykkäkameralla räpsittyjä kuvia.

Ainon riemuja retken alussa

Lumista maisemaa Aulankojärvelle päin.

Nuotion sytyttämistä.

Alkoihan se palaa hieman kosteista puista huolimatta.

Vihdoin saimme hiilloksessa paistettuja nakkeja!

Suloinen Clingstone's -kennelin Lore-pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti