torstai 1. maaliskuuta 2012

Agilitya Minnan kanssa Sport Dog Parkissa

Lähdimme kohti Keski-Suomea, mutta jäimme jo Tampereelle yöksi Minnan luo. Treffasimme iltasella Lempäälässä Sport Dog Parkissa, jonne Minnalla on treenioikeus. Aino pääsi siis Minnan kanssa hömpöttelemään esteille. :-)

Ohjelmistossa oli kontaktit ja pienet hyppyjutut, rengas ja pussi. Aino on hyvin hiffannut renkaan ja pussin nyt, ei yhtään ihmetellyt kumpaakaan, vaikka esteet olivat aivan erilaiset kuin Jattilassa. Nyt on siis ainakin jotkut esteet "valmiina", jee!

Kontakteja Minna teki namialustojen kanssa ja puomin ylösmenolla oli nami. Mä en itse lähde näitä näin tekemään, mutta toisaalta oli ihan ok nyt Ainonkin muistella estepinnat läpi. Kontaktejahan ei Ainon kanssa ole tehty (eikä tullakaan tekemään) kokonaisina oikeastaan ollenkaan, Aata varsinkaan. Toki puomia kun lähdin opettamaan aluksi hihnasysteemillä, juostiin myös kokonaista estettä läpi. Myös keinulla Aino on kiikutellut pari kertaa. Mutta kirjoitan lähipäivinä kontakteista enemmän, ja tahtoisin mielelläni kommentteja mm. ylösmenon opettamiseen puomilla.

Mutta joka tapauksessa Ainolla oli huisin hauskaa. On se kyllä hauska kaveri, kun mikään ei hirvitä, kaikkialle voi vaan mennä ja riemuita! Hallinnassa on vielä puutteita, Aino helposti vaan hömpöttelee ympäri kenttää ja vielä se myös paljon kuuntelee naapurikentän juttuja ja saattaa jopa yrittää toiselle puolelle, jos en itse pidä sitä hanskassa. Kuitenkin on ihana huomata, miten hyvin Aino keskittyy jo töihin, vaikka eilenkin SDP:llä oli tosi paljon porukkaa, vieraat koirat haukkuvat ja meteli on sen mukainen. Ei se enää päättömänä sinkoile mihin sattuu, vaan on oikeasti duunissa. Tietty ne hetket, kun itse höpötän ja Aino on vaikka palkattu, on sellaisia jolloin pikkuneiti keksii mielellään tekemistä. 

Mietin, että julkaisenko eilisestä Minnan ja Ainon treeneistä videota ihan vain siksi, etten itse treenaa siinä Ainoa. Mutta antaa mennä, tuskinpa tästä nyt niin pahastutaan. ;-)


1 kommentti: