sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

LVV-12 ja ensimmäinen CACIB !!

Tämä päivä meni täällä kotona melko lailla kynsiä syöden ja sydämen normaalia voimakkaampaa hakkaamista kuunnellen, kun odottelin jännityksellä Ainon tuloksia Latviasta. Tiesin kehän olevan vasta iltapäivällä, alkamisajankohdaksi oli merkitty noin kaksikymmentä vaille kaksi ja bordercollieita oli ilmoitettuna seitsemän. Ajattelin kahden jälkeen kuuluvan jotain, mutta ei kuulunut. Puoli kolmelta ei kuulunut mitään, eikä vielä kolmeltakaan. Mä aloin olla jo ihan hermona ja mietin jo, että onko jotain sattunut. Kaksikymmentä yli kolme soitin Saanalle ja kiireisen kuuloinen ääni vastasi, että "Soita kymmenen minuutin kuluttua!". Siinä sitten odottelin, kunnes puoli neljältä sain Saanan puhelimen päähän. Ensimmäisenä Saana sanoi: "Moi, mä luen sulle eka Ainon arvostelun." Ajattelin, että jaahas, seuraakohan tästä mitään hyvää... Kuulin sanat excellent ja nice, mutta mitään järkevää en siitä muista (laitan sen myöhemmin ainakin kotisivuille). Kunnes Saana sanoi: "Aino sai SERTin... ja CACIBin... ja se oli ROTUNSA PARAS!! " JEE!! Vähän siistiä! Aino sai siis nimensä eteen myös tittelin LVV-12. Sertillä ei ilmeisesti Aino mitään tee, ymmärtääkseni Latvian sertit eivät jää roikkumaan alle kaksivuotiaalle koiralle, mutta tuo ensimmäinen cacib on kyllä loistojuttu, Aino on kuitenkin vasta päivää vajaa 16kk vanha. :-) 

Aino on kuulemma reissannut tosi nätisti. Mua vähän jännitti, miten se tulee reissussa mukana olevien snautserien kanssa toimeen, mutta Aino on kuulemma lempinimensä mukaisesti Mainio, ja yrittää vain jatkuvasti leikittää snautsereita. Snautseri-raukat taitavat jo olla aika tympääntyneitä Ainon leikkiinkutsuihin. ;-) Saana myös ihmetteli, kun Aino kysyy kaiken: se ei syö ilman "ole hyvä" -käskyä eikä tule autosta ilman lupaa pois, vaan se pitää "pyytää". Saana myös naureskeli, että on se helppo, kun syö ruokansa hyvin ja käy käskystä sekä pienemmillä että isommilla tarpeillaan. Mutta Aino on, se on vaan sellainen mussukka. <3

Ryhmäkehissä ei ilmeisimmin enää menestystä ole tullut, koska tuloksia en ole enää rotukehien jälkeen saanut. Oletan, että ryhmä rämä on matkalla kohti Tallinnaa, josta he tulevat yölaivalla Helsinkiin. Huomenna aamulla saan taas Aino Kaisan takaisin kotiin! Hyvä, jos maltan odottaa. :-)


4 kommenttia:

  1. Siis vau, oikein paljon onnea teille!!! On se Aino vaan niin kaunis tyttö! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, taidat treenailla samassa seurassa (JANKK) kuin me :) Oon seuraillut blogiasi jo melko kauan, mutta nyt vasta jostain syystä bongasin sen tuolta kotisivuiltasi. Hassu sattuma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin itse asiassa edesmenneen nahkacollien kanssa vähän aikaa JANKKin treeneissä, mutta sitten meni Vekulta jalka, enkä Ainon kanssa ole saanut (enkä enää aktiivisesti yrittänytkään) ryhmäpaikkaa sieltä. :( Joten varmaan sen takia et ole meitä jankkilla oikeastaan nähnyt.

      Poista