tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yhteenvetoa viime päivistä

Hiljaista on ollut, mutta ei ole oikein ollut mitään sen suurempaa kerrottavaa. Ainon kanssa ollaan toki jotain pientä treenailtu, mutta mitään maata syleilevää ei ole opittu, niin en ole oikein edes blogia vaivautunut päivittämään. Ruokakupilla ollaan tehty paikkamakuita, lenkeillä ja sisällä pieniä seuruupätkiä, kosketusalustaa treenattu kontakteja varten ja lenkeillä ollaan myös paljon tehty luoksetuloja joko suoraan jalkojen välistä palkaten tai eteen istuen. Agilityssa ollaan käyty kahtena perjantaina, parin viikon takaisissa treeneissä teemana oli takaakierrot ja viime perjantaina ehkä tärkein harjoiteltava juttu oli loppusuoralle irtoaminen. Ihan ok meni molemmilla kerroilla.

Loppuviikosta toivottavasti pääsemme sekä agissa että tokossa osaavampien oppiin, mutta sen verran on vielä suunnitelmat auki, etten ihan varmaksi uskalla vielä mitään sanoa. Toivottavasti kuitenkin viikonloppuna treffaan Tampereen suunnalla Ainon siskot ja heidän omistajansa sekä tietysti Minnan + sukulaiskoirat. :-) Lakukin tulee tosin mulle hoitoon tänne Hämeenlinnaan torstaina, joten Lakun tulo vähän rajoittaa yöpymisiä toisaalla.

Mutta ai niin, on mulla jotain kerrottavaa kuitenkin, joka nyt ei varsinaisesti Ainon treenailuihin liity. Mä sain Jyväskylästä asunnon, 50 neliöisen kaksion kivalta alueelta, joten muutamme Hämeenlinnasta nyt (toivottavasti) pysyvästi Jyväskylään huhti-toukokuun vaihteessa! Niinpä me vihdoinkin päästään säännöllisemmin tekemään agilitya Jattilaan ja tokoseuraakin saan helpommin. En meinaa malttaa odottaa, että vihdoinkin neljän vuoden jälkeen saan ainakin joksikin aikaa asettua kotipaikkakunnalleni! :-)

Kun meillä ei tosiaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut, pistän tähän parin viikon takaiset keppi- ja jumppasarjatreenit videoina. Hyppysarja oli kasvava (6-7-8-9 jalkaa). Eka kierroksella kuuden jalan väli, eli eka väli, oli selvästi lyhyt ja toinen rima tuli alas. Muuten meni hyvin, Aino taas hahmotti hyvin myös sen lyhyimmän välin. Nostin lopuksi viimeisen aidan korkeutta hieman, mutta koska toistoja tuli jonkin verran, en enempää ottanut jumppaa. Pitää taas käydä näitä tekemässä, kunhan ehdin itsenäisesti treenaamaan.





2 kommenttia:

  1. Minusta hyppyasento ok ja hyvin lukee välin pidentymisen. Hyppy myös eteenpäinsuuntautuva. Olet tainnut tehdä kaikki hyppytreenit tavan rimoilla, voisit vähän hakea variaatiota hyppyyn vaikka ristikkäisillä rimoilla. Erinäköinen treeninä koiralle, joten joutuu taas miettimään enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tavallisilla rimoilla ollaan tehty vain, joten voitaisiinkin ensi kerralla vaikka testata noita ristikkäisiä rimoja. Kiitos taas vinkistä! Josko saisin sinut vaikka hallille joku kerta ihan paikan päälle katsomaan? :)

      Poista