lauantai 3. maaliskuuta 2012

Nolojen tilanteiden mustavalkoiset

Aino sai tänään uuden lenkkikaverin, Pipsa-bc:n, joka on Ainoa hieman nuorempi. Lähdimme Haapalahteen lenkille, koska auringonpaiste oli aivan ihana, ja halusin myös samalla ulkoiluttaa kameraa. Väärä valinta. Jään pinnalla olikin ihan hirveästi vettä, joten kulkeminen oli paikoin mahdotonta. Jäätyneitä uria pitkin pääsimme jonkin verran kävelemään, mutta kunnon lenkkiä ei saatu heitettyä.

Koirilla kävi kohtuullisen hyvin leikit yhteen ja alkumatkasta likat painelivatkin yhdessä menemään. Aino oli Pipsan kanssa nätisti, ja ihmeen hyvin pärjäsivät myös silloin, kun Pipsan lelu pääsi leikkeihin mukaan. Aino itse asiassa luovutti lelun Pipsalle niin, ettei edes lähtenyt hakemaan sitä heitettäessä. Pari kertaa Ainokin sen otti ja silloin Pipsa ei sitä itselleen saanut, mutta eipä onneksi mitään sen suurempaa hämminkiä. :-)

Kyllä tuli taas lenkillä todettua, että teinikoiravaihe on ärsyttävä. Sekä Pipsa että Aino tekivät pari ylläriä lenkillä, toinen kävi varkaissa pilkkijöiden luona ja toinen kävi haukkumassa yhden jäällä liikkujan pystyyn. Hallintaa ja hallintaa nyt vaan kovasti! Mutta Ainon puolustukseksi täytyy pistää, että se onkin harvinaisen fiksusti lähiaikoina ollut.

Tässä pari kuvaa vielä kaveruksista.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti