maanantai 20. helmikuuta 2012

Kevään näyttelyitä

Nyt on näyttelytaukoa pidetty joulukuun puolivälistä, mutta vähitellen on ollut aika suunnitella jo kevään näyttelyitä, kun ilmoittautumiset menevät nykyään jo kovin nopeasti umpeen. Tauko on tehnytkin hyvää varmasti molemmille, itse olen ainakin kerännyt intoa taas kevättä varten ja toisaalta Aino on kehittynyt monesta suunnasta (varsinkin etuosastaan!) mukavasti verrattuna syksyyn.

Suomesta Ainolla ei tällä hetkellä sertitavoitteita luonnollisesti ole, kun alle 2v sertejä on jo riittävästi kasassa. Ylipäätään tälle vuodelle tuskin vielä saamme viimeistä sertiä kasaan, koska Ainon täyttäessä kaksi vuotta marraskuun puolivälissä, ei Suomessa taida olla jäljellä enää kuin messarit, enkä sellaisesta näyttelystä sertejä odottele. ;-) Mutta tämän vuoden tavoitteet Suomesta ovat tietysti niissä valkoisissa ruusukkeissa, cacibeissa. Toivoisin siis kovasti, että jostakin näyttelystä Aino yhden Suomen cacibin saisi. Siksipä tänä vuonna Suomessa kierrämme kansainvälisiä näyttelyitä, tosin PK-erkkaria Helsingissä toukokuun alussa vähän harkitsen. :-)

Aino on nyt ilmoitettu Suomessa Lahden ja Tampereen kansainvälisiin. Lisäksi Aino lähtee maaliskuun puolivälissä kaverini matkassa Latvian voittajaan nuorten luokkaan ja lisäksi lähdemme huhtikuussa junnuilemaan Tallinna Winneriin. Tänne laitoin Ainon siksi junnuihin, koska Ainon sukulaiskoira lähtee myös Tallinnaan, emmekä viitsi pistää nättejä tyttöjä vastakkain kisailemaan ulkomailla. Joten Ainolle yritämme junnusertiä ja sukulaislikka saa sitten rauhassa yrittää tavoitella cacibia. :-) Muihin näyttelyihin en ole vielä Ainoa ilmoittanut, mutta harkinnassa on useampi.

Pikkuinen junnu-Aino Heinolassa elokuussa 2011 kehän jälkeen
Kuva: Joona Uusitalo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti