sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lenkkeilyä ja kylävieraita

Tästäkö se blogin alamäki lähtee, hiljenee vain? Hiljaisuus taitaa ennemminkin viitata siihen, ettei olla juuri mitään ihmeempää touhuiltu. Ollaan vain lenkkeilty ja iltalenkeillä tehty Ainon kanssa vähän tokoja lelun kanssa. Siinäpä se. Mä oon itse vähän yrittänyt orientoitua opiskeluelämään ja tehnyt hirveän määrän esseitä (tai osa on tehtynä, suuri osa vielä tekemättä...) ja koirakin on jäänyt siinä mielessä vähän vähemmälle, että lenkkeilyn lisäksi en ole hirveästi nähnyt vaivaa treenaamiseen. Kuitenkin luoksetulot ovat menneet tosi paljon eteenpäin, samoin ruokailun yhteydessä tehdyt paikkamakuut, ja Aino osaa lenkillä tosi hienosti myös "tuo" -käskyllä tulla lelu suussa eteen istumaan ja luovuttaa sen mulle. Tää on tosi hyvä juttu, koska nyt sitten viimeistään keväällä on helppo lähteä heti tekemään esineruutuja, kun luovutus alkaa olla kunnossa!

Eilen me saatiin kylään mieluista seuraa, kun Minna tuli Tazma-äipän ja sukulaispoikien, Jarren ja Jipon, kanssa kylään. Käytiin heti lähipelloilla lenkillä ja koirilla oli huisin hauskaa. Kamerakin oli mukana, mutta valitettavasti kuvista tuli luvattoman huonoja, kun oli niin pimeää. Täytyy jokunen laittaa kuitenkin esille, kun niissä jotenkin näkyy neljän bordercollien hirmuinen ilo. :-)

Tänään Minna oli Hyvinkäällä tuomaroimassa agikisoja, ja kaiki neljä koiraa jäi mulle hoidettavaksi. Kivaa oli koirien kanssa metsässä lenkillä 1,5h. Vaikka täytyy myöntää, että neljän koiran hanskaaminen alkaa olla aikamoinen haaste jo. Tuonkin kokoisissa koirissa on hirvittävä määrä voimaa. Helpointa olikin pakata kaikki neljä autoon, ajaa metsän laitaan ja lähteä siitä suoraan juoksuttamaan koiria vapaana.

Nyt sitten tarttis aloitella taas koulujuttuja näin sunnuntain kunniaksi. Huomenna olisi tarkoitus lähteä sekä Pekolan lavalle vähän agilitya tekemään ja rallytokoryhmän kanssa samaan aikaan häiriöön tokoilemaan, ja illalla päästäis vielä läheisen ratsastuskoulun maneesille myös tokoilemaan uuteen paikkaan. Toivottavasti ehditään kaikki tehdä, tekisi nimittäin Ainolle hyvää lähteä taas uusiin paikkoihin treenaamaan.

Tässäpä vielä se iso kuvapläjäys.

Tazma, Jarre ja takana Jippo

Sama järjestys, Aino viimeisenä

Jarre <3

Aino, Tazma, Jippo ja Jarre

Aino ja keppi

Teinijengi: Jippo ja Aino

Ja vanhempi osasto: Tazma ja Jarre, Jippo takana

Aino, Jippo, Jarre ja Tazma

Aino ensimmäisenä, Jarre, Jippo ja Tazma perässä

Aino

Jarre-eno ja Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti