keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Agilitya Jattilassa

Käytiin tänään Riikan ja Riehan kanssa jattilassa iltapäivällä. Tein Ainolle alkuun pientä radanpätkää ihan ex-tempore, kun Riikka oli sen Riehalle rakentanut. Otin vain rimat pois. Putkijarrutuksia ei olla tehty, joten sieltä meni homma vähän pitkäksi. Myös takaakierrolle meinasi tulla kiire. Mutta ei se mitään, Ainolla oli tosi hauskaa ja niin oli kyllä mullakin!

Tuon "lämmittelyn" jälkeen tehtiin hyppyjumppaa. Tällä kertaa kasvavaa sarjaa, eli viidellä hypyllä niin, että välit olivat 6-7-8-9 jalkaa. Mun mielestä se sujui kohtuu hyvin. Koostin videoon kaikki sarjat taas peräkkäin ja laitoin nyt myös hidastukset mukaan, jotta näkee vähän paremmin. Leikkasin taas kaikki tauot sun muut pois videosta.

Hyppyjen ja tauon jälkeen tehtiin pari kontaktia. Eivät olleet hyviä, joten tein vain neljä toistoa ja annoin olla. Mä en nyt tiedä, mitä mä oikeesti tekisin noiden kontaktien kanssa. Jatketaanko näin edelleen? Tarttisin taas vähän konkareilta apuja. :-) 

Loppuun vielä keppiä viidellä ohjurilla. Riikka oli palkkaamassa keppien päässä. Tekniikka on Ainolla pujotteluun hyvä ja katse kohdistuu hyvin eteen päin. Vähän tarttee vielä ekaa ja tokaa keppiväliä vahvistaa ja sitten ruveta niitä avo- ja sulkukulmia  tekemään enemmän, kuten jo aiemminkin olen todennut. Mutta ei siinä, kivasti sujui.

Nyt sitten tuleekin agilitytaukoa pidempi pätkä...


2 kommenttia:

  1. Hypyissä minusta toistot 8 ja 9 parhaita. Selvästi oppi kun toistoja tuli. Edelleen ei hyppää keskeltä-keskelle vaan jää vähän vajaaksi alastulo. Pitää miettiä minkälaisella treenillä tuota korjaisi. Mutta voit minusta vaihtelevasti tehdä kaikkia tähänmennessä tehtyjä hyppytreenejä.

    VastaaPoista
  2. Jos keksit jonkin treenin siihen, että saatais hyppy kohdistumaan keskelle, niin kerro ihmeessä! Me pidetään nyt juoksutaukoa ja kunhan taas päästään tekemään hyppytreenejä, niin pistän videota tänne. :-)

    VastaaPoista