maanantai 16. tammikuuta 2012

KoiraSportin pärskeissä

Aino pääsi tänään ensimmäistä kertaa uimaan koirauimalaan Jyväskylän KoiraSporttiin. Vekkua käytin siellä aikanani kuntoutuksen aikaan, mutta Ainoa en ole vielä vienyt, vaikka tiesinkin sen olevan melkoinen vesipeto. Ainon eka uintiaika oli vain vartin verran, mutta se oli kyllä aivan riittämästi pitkän uintitauon jälkeen. Tosin jos Ainolta itseltään olisi kysytty, se olisi varmaan polskutellut vähintään puolitoista tuntia. ;-)

Aino on kyllä hauska tyyppi. Vähän mukamas (ja silloin tällöin oikeastikin) tosikko, mutta sitten kuitenkin tosi menevä ja hassutteleva kaveri. Tänään oli ilo huomata, että kun päästin sen hihnasta hallissa irti, niin se hallitusti ravilla hölkötellen tsekkasi hallin ympäriinsä, kiipeili uimaliuskoilla ja reunuksilla, eikä mikään pelottanut tai edes yhtään jännittänyt. Vain ensimmäinen veteen meneminen oli vähän hurjempi juttu, mutta sen jälkeen homma sujui kerta kerralta paremmin. Uintiajan lopussa Aino jo hyppelehti liuskalta veteen huilitauon jälkeen ja läpsytteli vettä, kuten kesällä konsanaan.

Videolla on pääosin ihan alkupuoliskon pätkiä, kun Aino vasta totuttautui Anskuun, pelastusliiveihin ja altaisiin. Vähän siellä jo näkyy iloisempaakin Ainoa veden läpsyttelyn kanssa, mutta parhaita pätkiä ei tänään videolle saatu. Ehkä ensi kerralla sitten saadaan enemmän Ainon ilotteluja ikuistettua. :-)


3 kommenttia:

  1. Näyttää hauskalta. :D Pitäisiköhän meidänkin uskaltautua kokeilemaan, kun olin lukevani, että tuonne naapuripaikkakunnalle avautui Pohjois-Suomen eka koirauimala :D

    VastaaPoista
  2. Suosittelen! Jos Väinö on tullut yhtään siskoonsa, niin sitäkään ei pian saa altaasta pois. ;-) Me yritetään mennä uimaan taas heti, kun neitokainen lopettaa juoksunsa.

    VastaaPoista
  3. :D Kyllä sillä jo viime syksynä oli havaittavissa selkeää vetoa veteen. Mökillä, kun oltiin ja ihmeteltiin, että mihin koira katos niin siel se ui laituria ympäri yksinään. :D Aikaisemmin ei kyllä oo ilman mua uimaan lähtenyt tai sit vaan saanut mahdollisuutta edes.

    VastaaPoista