tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi Kuopiossa

Vietimme Ainon kanssa uuden vuoden Maijan, Piitu-nahkan ja Huppis-kelpien luona Kuopiossa. Olimme kyläreissussa lauantaista tiistaihin, ja meillä oli aivan mahtavaa! Uuden vuoden aattona saavuimme Kuopioon noin yhden aikaan, ja lähdimme siitä lähes heti lenkille metsään. Noin puolentoista tunnin metsälenkin jälkeen lähdimmekin keskustaan Memphisiin syömään ja koirat jäivät keskenään pitämään kotia pystyssä. Ilmeisesti hyvin oli kaikki mennyt koirilla. :) Loppuilta vietettiin sisällä, joskin käytimme pikkuneitejä pariin kertaan pissalla. Viimeisin ulkoilu oli n. klo 23, eikä paukkeesta huolimatta kumpikaan reagoinut ilotulituksiin millään tavalla. Mahtavaa!

Sunnuntaina oli upea aurinkoinen keli, joten suuntasimme kameran kanssa valokuvaamaan koiria ja sen jälkeen lenkille. Jonkin aikaa kesti löytää hyvää kuvauspaikkaa, mutta loppujen lopuksi sellainen löytyi eräältä pihatieltä. Otimme jonkinlaiset poseerauskuvat sekä Ainosta että Huppiksesta.

Ainon bikinimuotia tammikuussa 2012. ;-)

Maanantaina meillä oli vuokrattuna Hukka-Hallista agilityvuoro. Tästä treenistä on erillinen postaus blogissa. Maanantaina kiertelimme myös Kuopion lemmikkiliikkeitä, kävimme mm. Oscarilla ostamassa Ainolle aika kasan ruokaa. Oscarilta sai loistavaa kasvissosetta valmiina sekä ostin erilaisia jahelihoja lisäksi. Mustissa ja Mirrissä oli ale, joten ostin sieltä Ainolle vähän lisäravinteita (lohiöljy, HivenRekku ja Kalkvita) sekä pari pötköä broilerin sisäelinseosta. Sovitin myös Peruspomppaa (sovitin Ainolle messarissa ToppaPomppaa, se oli tosi hyvä) sekä Back On Trackia. Molemmissa merkeissä koko 55cm on Ainolle hyvä. Kiva kun kerrankin koira on sen mallinen, että valmistakit tuntuvat istuvan sen päälle hyvin. :-)

Tiistaina kävimme vielä lenkkeilemässä ja lähdin sitten iltapäivällä ajelemaan kotia kohti. 

Kiitos, Maija, aivan ihanasta uudesta vuodesta! Meillä oli Ainon kanssa tosi kivaa! :-)

Kuvia Maijan kauniista 6kk vanhasta Huppiksesta voi katsella täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti