maanantai 9. tammikuuta 2012

Lähes treenitön päivä

Tänään ei lähdetty käymään hallilla ollenkaan, koska Ainokin ansaitsee välillä lepopäiviä. Kuitenkin vähän tehtiin kotitokoa, ihan vaan sivulle tuloa ja parin askeleen seuruuta lelupalkalla. Tarkoituksena siis kasvattaa intoa ja kiinnostusta. Ja täytyy sanoa, että mulla ainakin into on nyt alle viikon sisään kasvanut tokoilua kohtaan kovastikin. :-) Paljon oon nyt eri blogeja ja videoita katsellut ja yrittänyt ammentaa sieltä omiin treeneihin jotain uutta, jolla saataisiin homma vielä paremmin toimimaan. Mutta jokin asennemuutos on tapahtunut - esimerkiksi nuo pienet yksittäiset treenihetket tuovat mulle tosi paljon iloa.

Eilen illalla mä vielä naksuttelin Ainolle (joku sai mut tästä innostumaan sitten Lakun nuoruusvuosien ;-)) uutta temppua. Opetin Ainon pistämään etujalat korin päälle ja pyörimään korin ympäri. Hyvään alkuun tämä tulikin, tosin tänään en ehtinyt tätä jatkaa. Suurin tavoite tässä kai on treenata Ainon takapään käyttöä.

Tänään käytiin taas Karon ja Milan kanssa kunnon metsälenkki Palokassa. Koirilla oli tosi hauskaa! Kiitos seurasta, Karo. :-) Huomenna sitten lähdetään Jattilaan treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti