sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Odottavan aika on pitkä...

Nimittäin lonkkalausuntoa odottavan. Aino kävi luustokuvissa silloin 5.1. eikä vieläkään ole tullut Kennelliitosta edes maksutietoja! Ainon Juri-veli kävi samana päivänä kuvattavana, ja Jurin omistajalle oli maksutiedot tulleet jo reilu viikko sitten ja lausuntokin tämän viikon torstaina. Epäreilua... Soitin perjantaina klinikallekin, mutta sain vaan hieman tylyn vastauksen, että he eivät näe, mikä päivä kuvat ovat lähetetty heidän päästään Kennelliittoon. No, toivottavasti maksutiedot tulisivat alkavalla viikolla, niin osaisi lausuntoakin odotella siitä noin viikon päähän.

Viikonlopun vietimme siskoni ja hänen miehensä luona Järvenpäässä. Meillä oli siis koko perhe kasassa koiria myöten. Ainon kanssa emme ole nyt viikonloppuna treenanneet mitään, vaan nauttiineet vain lenkkeilystä ja hyvästä seurasta. Koirattomana aktiviteettinä meillä kaksijalkaisilla oli lauantai-aamuna Matkamessut, ja iltapäivästä iltaan asti ihanalla Krapilla savusaunassa oleskelu ja upea blini-illallinen. Jos suinkaan jaksatte joskus säästää rahaa hieman enemmän, niin ehdottomasti suosittelen käymään vähintäänkin syömässä Krapilla! Ruoka oli taivaallista! Myös savusauna oli tosi mukava, ja avantoonkin siitä pääsi vilvoittelemaan. Todella kiva paikka kaikin puolin. :-) Ainon kanssa sitten jatkammekin alkuviikosta tokotreenejä, agility on tietysti edelleen pannassa juoksujen takia. 

Ainolle täytyisi varmaan ostaa uudet juoksupöksyt. Ekojen juoksujen aikaan nuo Hurtan juoksupöksyt olivat todella hyvät, mutta nyt Ainon ollessa täysin naku, housut eivät istukaan kunnolla. Pitäisi vaan tietää, minkähänlaiset olisivat hyvät, ettei tulisi kovin montaa hutiostosta. Lisääntynyttä putsailua lukuunottamatta Ainosta ei onneksi toistaiseksi millään tavoin huomaa, että sillä olisi juoksut. :-) Toivottavasti ei vanhemmalla iälläkään tule mitään "juoksuoireita" eikä valeraskauksia tai mitään muutakaan. Ja toki itse toivon, että eka juoksun tavoin Aino tekisi juoksunsa nopeasti loppuun, 2 viikkoa on mun mielestä täysin riittävä juoksuaika. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti